KALKKIMAALILLA UUTTA ILMETTÄ

Toimimme Vintage Paint -kalkkimaalien jälleenmyyjinä. Kaupastamme löydät kaiken tarvitsemasi tuunaamiseen; niin pohjustukseen, maalaukseen kuin viimeistelyynkin. Kalkkimaaleilla maalaus on helppoa ja turvallista.

Laaja valikoima värejä, sabluunoita, pensseleitä sekä muita tarvikkeita. Opastamme sinut mielellämme kalkkimaalien saloihin ja järjestämme myös kalkkimaalauskursseja. Löydät kalkkimaalit tuotevalikoimastamme.

Vintage Paint – Luonnon kalkkimaalit

NATURAL VINTAGE PAINT on puhdas, luonnollinen, vesipohjainen ja ympäristöystävällinen maali, joka on kehitetty antamaan huonekaluille käytetty, aito, mattainen ja liituinen pinta.
Maali tarttuu melkein mihin tahansa pintaan (puu, metalli, lasi, muovi, kangas jne.) ilman erityistä valmistelua ja tarjoaa hyvän peiton. Voit käyttää sitä huonekaluihin, esineisiin, seiniin, lattiaan, laattoihin … luodaksesi suosikkityylisi ja erilaisia ​​koristeellisia vaikutuksia. Maali on hajuton ja kuivuu hyvin nopeasti. Erityinen sideaine tekee maalista joustavan ja erittäin kestävän ja soveltuu siksi myös hyvin lattioihin ja portaisiin. Hiominen ei yleensä ole tarpeen, kunhan pinta on puhdas ja vanhemmat maalikerrokset eivät irtoa.

Vintage Paintillä on ympäristömerkki, joten se on puhdasta ja ympäristöä kunnioittavaa.
Vintage Paintilla on NEN 71-3 -laatumerkki ja soveltuu täten loistavasti lasten leluihin / huonekaluihin.

Mat Natural Vintage -maalia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona:
-seinät
– lattiat ja portaat
– huonekalut
– esineitä

Tehdäksesi maalin kuluneeksi ja vedenkestäväksi, voit viimeistellä sen luonnonvahoilla tai lakalla.

Alla esimerkkejä tuunauksesta.

Tuolit saivat uuden ilmeen Vintage Paint kalkkimaaleilla.

Lisätietoja Vintage Paint maaleista löydät täältä!